Pokeribonusten hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla

Internetissä on paljon erilaisia pokerisivustoja rahapelaajien iloksi. Itse asiassa sivustoja on niin paljon, että pelaaja voi valita itselleen mieluisimman pelipaikan useiden itselleen tärkeiden kriteerien mukaan. Monet valitsevat pokerisivun niiden mainostamien pokeribonustarjousten perusteella. Lähes jokaisella pokeripaikalla on oma houkuttimensa pelaajia varten, minkä tarkoituksena on saada pelien pariin enemmän asiakkaita. Pokeribonuksista hyötyvät toki pelaajatkin.

Yleisimpiä pokeribonuksia ovat Match Bonukset ja rakeback-diilit. Match Bonuksessa pelaajille jaetaan pokeripelirahaa palkinnoksi esimerkiksi siitä, että on kirjautunut pokerihuoneelle uudeksi asiakkaaksi. Rakeback tarkoittaa kasinon voitto-osuuden eli raken saamista takaisin. Tarjouksia ei kuitenkaan yleensä saa heti itselleen, vaan niiden eteen on ensin pelattava omaa rahaa pelipöydissä. Lue artikkelistamme vinkit bonusten hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tulee ottaa huomioon pokeribonusta valitessa?

Itselleen sopivimman pokeribonustarjouksen valitseminen eri palveluntarjoajilta kannattaa parhaan mahdollisemman hyödyn aikaan saamiseksi, ja etuja on muitakin. Pokeribonuksiin liittyy erilaisia käyttöehtoja esimerkiksi ajan ja määrien suhteen. Ehtisitkö siis käytännössä täyttämään ehdot, jotta oikeasti saisit erilaiset bonukset myös käyttöösi? Aluksi suurimmalta vaikuttava bonus ei aina ole kaikkein paras vaihtoehto. Puntaroi siis tarkkaan, mihin tarjoukseen tartut.

Mikään ei estä pelaamasta myös useammassa online-pokeripelipaikassa samanaikaisesti. Yhdelle pelipaikalle ei yleensä sääntöjen mukaan saa luoda kuin yhden pelitilin, mutta tarjolla on useita eri pelipaikkoja bonustarjouksineen. Useampi pelitili mahdollistaa siis usean eri bonustarjouksen vastaanottamisen jopa samanaikaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jokaisella pokerihuoneella on omat sääntönsä ja ehtonsa pokeribonusten suhteen, joiden tulee täyttyä bonusten vastaanottamisen mahdollistamiseksi.

Miten pokeribonukset saa nopeammin käyttöönsä?

Koska pokeribonukset saa yleensä käyttöönsä vasta kerrytettyään tarpeeksi pisteitä tai pelattuaan riittävästi pokerikäsiä, kannattaa ottaa vinkit talteen sen suhteen, kuinka bonukset saa mahdollisimman nopeasti itselleen käyttöönsä. Nettipokerit eivät rajoita pelaajia yhteen pelipöytään kerralla. Pelaaja voi siis pelata vaikka neljässä pelipöydässä samanaikaisesti, ja näin tarvittavat vaatimukset täyttyvät nopeampaa. Neljässä pelipöydässä pelaaminen vauhdittaa tavoitetta nelinkertaisesti.

Myös korkeimmilla panoksilla pelaaminen vauhdittaa bonuksien vastaanottamista, sillä tarvittavien ehtojen täyttyminen lasketaan usein pelattua euroa kohden. Mitä isompi panos on, sitä nopeammin tarvittava summa täyttyy. Pokerissa tarvitaan taitoa, mutta ilman tuuria tässäkään pelissä ei pärjää. Kannattaa aina pelata ja panostaa siis omien edellytystensä mukaisesti. Bonuksista ei ole iloa, mikäli jo ne hankkiakseen on hävinnyt liikaa.